NNSS - Nil Novi Sub Sole


Az Ön innovatív portfólió kezelő alkalmazása

Szolgáltatásokat nyújtunk különbőző megújuló energiatermelőknek, megoldást kínálunk a hatékony, automatizált energiagazdálkodás és költségmegtakarítás érdekében

hero

Automatizált porftólió kezelő szoftver

A gépi tanulás alapú portfólió menedzsment kulcsfontosságú a fenntartható jövő kiépítéséhez, ezért a CET cégcsoport és partnerei folyamatosan keresik az új fejlesztési lehetőségeket.

A naperőművek elterjedésével a villamos energia rendszer kiszabályozása bonyolultabbá és költségesebbé vált. Ezeket a költségeket elsősorban a termelőkre és a kereskedőkre hárítják.

A CET Hungary innovatív megoldásokat kínál rendszerszinten és lokálisan a kiegyenlítőenergia költségek minimalizálására. Elsősorban szabadpiaci és METAR termelők érdeklődésére számítva, ahol a kereskedőnek hozzáadott értéke van.

Az NNSS applikációnk mesterséges intelligencia alapú előrejelzést biztosít a megújuló termelők részére, valamint automatikus Hupx intraday kereskedő modulja folyamatosan képes kezelni a portfolió kiegyenlítettlenségeit az XBID piaci likviditásnak megfelelően. A likviditás növelésére innovatív tárolói megoldásokat alkalmazunk, amelyek integrálva vannak az NNSS rendszerhez.
KÁT mérlegkörben lévő PV termeléshez kínálunk egyedi kiegyenlítőenergia csökkentő beruházást ESCO modell allapján.
Termelés


A program segítségével minden portfoló elem integrálására lehetőség van, így a kis- és nagykereskedelem, valamint a termelési és tárolás kapacitások közös kezelésére.

Automatizáció


Az AI tanulás biztosítja a CET portfolió kezelés hozzáadott értékét. Folyamatosan felügyeli az adatokat és az előrejelzéseket. Közvetlen API kapcsolat a MAVIR és HUPX rendszereihez

Vizualizáció


Könnyen használható vizuális interfészek, műszerfalak. Valós idejű adatkezelés, almérlegköri pozíciók létrehozása


Ipari fogyasztó
napelem parkkal

Esco projekt keretében kulcsrakész naperőművet biztosítunk hosszú távú ellátási szerződés keretében nagyfogyasztóknak. A projekt keretében a teljes beruházás költségét és kockázatát átvállaljuk.

Hőtárolás és hőrugalmasság biztosítása akár 750C° ; 150 bar paraméterig. Integrált energetikai rendszerek biztosítása (Hő- PV termelés, tárolás) EKR kötelezettség teljesítése.

about
shape
shape

Naperőmű park akkumulátoros tárolóval

A cégcsoport akkumulátáros tárolók bérlését/ESCO beruházását biztosítja megújuló termelőknek (KÁT, METAR, szabadpiaci) , mellyel mérőórán belül kezelhető a menetrendezésből fakadó kiegyenlítettlenség a termelési kapacitás 100%-os kihasználásával, nincs termelés csökkentés.

Az így elérhető rövid távú tárolással, és az automatikus piaci értékesítéssel a cégcsoport egyedi értéket képvisel a hazai energiaszektorban.

about

Innovatív hőtároló:
A hőellátó

A cégcsoport innovatív tároló megoldása, NNSS-rendszerbe integrált portfolió eleme, hőfelhasználók részére biztosít karbonsemleges Hő/gőz-t 750C° és 150 barig . telített gőzt-hőt. Hulladék hő hasznosítás, hő oldali rugalmasság kezelése Karbonsemleges módon, jelentős földgáz megtakarítás EKR kötelezettség teljesítése. 30 évig teljesítmény romlás nélkül minimális üzemeltetési költség mellett. Töltés/kisütés korlátozás mentesen. Többféle betáplálás (villany, hő) és többféle kisütés (hő, gőz) miatt kiváló szabályozási keretet biztosít a piaci részére.

about
shape

Flexibility is the Key

dots
video

Egyedi portfólió kezelő alkalmazás

A Fenntartható jövő építése a kulcs a sikerhez, elkötelezettek vagyunk és a technológiát állítjuk ennek a szolgálatába.

500+

Working Hours

300K+

Lines of code

20+

Years of
experience